Fremragende

Webber trustpilot asnmeldelser

Super rare og professionele mnneske

Super rare og professionele mennesker at snakke med. Gik lige til sagen og skabte en hjemmeside jeg er virkelig glad for. Kan varmt anbefale Kastholm Design.

Toni Vilagos

Webber trustpilot asnmeldelser

Professionel og fleksibel

Kastholm design er et beraue, som har leveret et professionelt stykke arbejde, flot udfald samt en fleksibel og god service. Er glad for udfaldet af mit produkt, og mit samarbejde med Kastholm design. Kan varmt anbefale Kastholm-design

Tina

Webber trustpilot asnmeldelser

Professionelle og hurtigtarbejdende

Professionelle og hurtigtarbejdende. Jeg skulle have udarbejdet et logo og havde kun små ideer om hvordan det skulle se ud. Kastholm Design guidede mig og lyttede til mine ideer med åbenhed. Et rigtig godt samarbejde.

Emma

LAD OS VÆKSTE DIN VIRKSOMHED

sample45

Sociale Medier

Se nærmere på vores webdesign metoder, cases og meget mere. Vi kan realisere alle hjemmeside-designs.

sample99

SEO

Se nærmere på vores webdesign metoder, cases og meget mere. Vi kan realisere alle hjemmeside-designs.

sample99

Tekstforfatning

Se nærmere på vores webdesign metoder, cases og meget mere. Vi kan realisere alle hjemmeside-designs.

SoMe - Sociale medier

Størstedelen af den danske befolkning i aldersgruppen 11-65 benytter sig i en hvis form af sociale medier (SoMe) som Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn eller Tiktok. Dette gør de sociale medier til de nuværende største markedsføringskanaler for virksomheder, om det er salgsorienteret annoncering for webshops, eller for at skabe awareness om et brand, services mm. Ved at benytte online annoncering har du muligheden for at nå ud til netop den målgruppe du ønsker, hvor de befinder sig.

Hos Webtify sidder vores eksperter indenfor de sociale medier klar til at tage et kig på jeres behov og ønsker forbundet med annoncering på de sociale medier. For at i skal være i trykke hænder udarbejdes der i samråd med vores konsulenter en SoMe-strategi der passer til jeres mål og ambitioner.

 • Lave annonceringspriser
 • Målrettet din specifikke målgruppe
 • Skab awareness om dit brand
 • Egen fast Webtify kontaktperson

SEO - Search engine optimization

Vidste du at Google benyttes af 9 ud af 10 danskere? Derudover går 63% af deres klik til de 3 første organiske søgeresultater, når der søges efter noget specifikt. SEO omhandler hvordan Google opfatter din hjemmeside og hvilke ranking du får på Googles søgeresultater når folk bruger Google til at søge efter bestemte ord og sætninger, også kaldet keywords.

SEO har for mange af vores kunder været den billigste online markedsføring i længden, da optimering af ønskede søgeord/keywords på jeres hjemmeside trækker relevant organisk trafik ind som oftest er vedvarende. Med kontinuerlig SEO opnår i fornuftige Google ranking resultater, ydermere koster organisk trafik skabt fra SEO ikke penge pr. Klik og er en vigtig vækstfaktor for mange virksomheder.

Få en gratis SEO-analyse af jeres hjemmeside fra Webtifys eksperter, der hjælper jer med at blive klogere på jeres egne SEO resultater. Webtifys SEO-strategi tilbyder:

 • Ingen CPC - klik uden omkostninger
 • Linkbuilding fra stærkere og relevante kilder
 • Rapportering af resultater fra implementeret SEO
 • Faste lave SEO-priser uden tillæg

Beregn din pris på 1 min

1
2
3
4
5
6

Google Ads

Google Ads har et stort potentiale for de fleste virksomheder, da Google ads annoncer konverterer 50% flere salg fra paid traffic klik end de organiske traffic klik. Hvis din virksomhed er ny i søgemaskine-optimering med en lav Google-ranking, er det stort set umuligt at få organiske topplaceringer bestemte søgeord. Det kræver høj domæne autoritet og en stærk linkbuilding, før man kan håbe på en organisk topplacering. Webtifys Google Ads-eksperter finder i samråd med jeres virksomhed de vigtigste keywords for jeres fremadrettet vækst, og ved hjælp af en skræddersyet Google Ads plan kan i konkurrere med de store virksomheder om eftertragtede topplaceringer.

En Google Ads-plan fra Webtify indeholder:

 • Keyword planlægning med vores Google ads-eksperter
 • Løbende opdatering af keywords
 • Gennemsigtighed - du bestemmer selv budgettet
 • Fast rapportering af annonce resultater

LAD OS HJÆLPE DIG

24/7 support telefon - Vidste du at alle hjemmesider oplever løbende serverproblemer grundet at de browsere vi arbejder i, Chrome, Firefox, Opera mm. opdateres med jævne mellemrum. Få hjælp døgnet rundt i tilfælde af server crash eller andre akutte digitale sløjfer. Fast pris 249.- /md. Ingen binding. - så skal du ikke tænke på andet end det der tæller.

 • Ring til os
 • Skriv til os
 • Besøg os
 • Altid tilgængelige

Skal jeg hjælpe dig videre?

Uddannet indenfor digital markedsføring med 3 års branche erfaring som Digital Marketing Manager og content-skribent for eksternt firma. Kreatør af SEO content og linkbuilding-strategier, der fokuserer de korrekte keywords.

 • Ekspert i SEO
 • Ekspert i SoMe
 • Ekspert i Skribent
 • Altid klar til at hjælpe

Anton Christensen

CEO | Markedsføring

Du leverer idéer - vi realiserer.

Grafisk Design til enhver smag

Vi er alle forskellige. En er jurist, en anden murer og den tredje nørd (ligesom os) og vi vil alle have det forskelligt. Kastholm Design sørger for at din hjemmeside rummer de unikke elementer der skal til for at du står ud fra konkurrenterne, om det er prisberegning, content-hubs, blogspots eller nogle af de hundredevis af andre seje ting vi nu er i stand til.