Mød vores hold

Marc Kastholm

Marc Kastholm

CEO | Web Design | Grafisk design

Marc har med sin store passion og lidenskab for design stiftet Webtify. Marc er en struktureret og målrettet ung mand med et ønske om at hjælpe start ups samt hr og fru Danmark, med unikke grafiske løsninger hvor alle prismæssigt kan være med.

Anton Christensen

Anton Christensen

CEO | Markedsføring

Uddannet indenfor digital markedsføring med 3 års branche erfaring som Digital Marketing Manager og content-skribent for eksternt firma. Kreatør af SEO content og linkbuilding-strategier, der fokuserer de korrekte keywords.

Kis Barnabás

Kis Barnabás

Webudvikler

Uddannet inden for web udvikling,

Carlos Galarde

Carlos Galarde

Webudvikler

Carlos brænder for programmering af digitale løsninger, der gør oplevelse lettere for brugeren. Carlos er født og opvokset i Slovakiet, inden han drog på en rejse til Danmark for at udvikle sine færdigheder inden for sit felt.

Marco Calderaro

Marco Calderaro

Grafisk Design

Min kreativitet er tatoveret i huden på mig og mit fantasifulde hoved har ingen boks at tænke ud af, da boksen for mig er en illusion. Skabelse af levende og fangende grafisk design med speciale i logoer.

Marcelli

Marcelli

Fotograf

Ben Stiller

Mikkel Gregersen

CEO | Web Design | Grafisk design

Marc har med sin store passion og lidenskab for design skabt Webber. Marc er en struktureret og målrettet ung mand med et ønske om at hjælpe start ups samt hr og fru Danmark, med unikke grafiske løsninger hvor alle prismæssigt kan være med.

Ben Stiller

Kís Barnabas

CEO | Markedsføring

Ben Stiller

Hannah Mitri

Grafisk design

Beregn din pris på 1 min

1
2
3
4
5
6

Du leverer idéer - vi realiserer.

Grafisk Design til enhver smag

Vi er alle forskellige. En er jurist, en anden murer og den tredje nørd (ligesom os) og vi vil alle have det forskelligt. Kastholm Design sørger for at din hjemmeside rummer de unikke elementer der skal til for at du står ud fra konkurrenterne, om det er prisberegning, content-hubs, blogspots eller nogle af de hundredevis af andre seje ting vi nu er i stand til.